Verbinding

Vrouwencirkel 3 strippen

37,50

De vrouwencirkel met sjamanistische invloeden is een krachtige samenkomst waarin oude sjamanistische rituelen en vrouwelijke wijsheid samenkomen. In deze veilige ruimte verbinden we ons met de natuur en onze diepere lagen, begeleid door ceremonies, ademhalingsoefeningen, visualisaties, drumwerk en meer. Door sjamanistische technieken te gebruiken, zoals het reizen naar het onderbewuste, creëert de cirkel een helende en transformerende ervaring die je helpt om weer in contact te komen met je intuïtie, innerlijke kracht en de natuurlijke cycli van het leven.

De 3 strippenkaart is een half jaar geldig

9 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ontdek de kracht van verbinding tijdens de Vrouwencirkel
Een veilige en intieme ruimte met sjamanistische invloeden waar vrouwen samenkomen om te delen, te helen en te groeien. Dit eeuwenoude ritueel van samenkomst brengt ons terug naar de oude tradities waarin vrouwen regelmatig bijeenkwamen om wijsheid te delen, elkaar te ondersteunen en rituelen uit te voeren ter ere van de natuur en het leven.
In deze bijzondere cirkel sta jij centraal. We creëren een plek waar je volledig jezelf mag zijn, zonder oordeel, in een sfeer van warmte en vertrouwen. Onder begeleiding van rituelen, visualisaties en open gesprekken verdiepen we de band met onszelf en elkaar. Het is een moment van rust en reflectie, waarin je oude patronen loslaat en nieuwe energie opdoet.
Voel de kracht van vrouwelijke samenhorigheid, steun en inspiratie, zoals onze voorouders dat al eeuwen deden. Samen maken we ruimte voor jouw persoonlijke groei, de vrouwelijke én mannelijke essentie in jou en innerlijke balans, met respect voor de natuurlijke cycli die ons als vrouwen verbinden. Sluit je aan en ervaar hoe helend het is om écht gezien en gehoord te worden, in een omgeving waar je mag stralen zoals je bent!
Sluit je aan verbind je met het collectieve netwerk van vrouwelijke wijsheid en steun.

Praktische Informatie

Data: Maandelijks op donderdagochtend

Tijd: 10.00- ca. 12.00 uur

Locatie: Jan de Mijterlaan 26, 2015 EL Haarlem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrouwencirkel 3 strippen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.