Wekelijkse ademreis

Optimaliseer jouw energie, focus, creatiekracht en scherpte

Kom tot rust tijdens deze ademsessie en laat je meevoeren met de adem, mijn stem en de muziek op een reis door het lichaam. Na de ademsessie ben je weer uitgerust en klaar voor de dingen van de dag.

Elke ademreis heeft een ander thema. De muziek en ademtechnieken sluiten daar op aan, maar altijd staat rust en ontspanning voorop. Thema's als veerkracht, verwondering en loslaten zijn al voorbij gekomen. Door te starten met inzichten over het thema van die avond laat ik je landen in het moment en kan je je mee laten voeren op de klanken van mijn stem en de muziek.

Doordat elke sessie een ander thema heeft is de muziek ook elke keer weer anders, maar ook de ademtechnieken die we doen verschillen zodat de hele sessie passend is bij het thema.

Per week kan je bepalen of je mee wilt reizen. Neem een (yoga)matje mee en als je het snel koud hebt warme sokken en een kleedje/deken (er zijn een aantal matjes aanwezig)

Locatie: Helmlaan 50, Haarlem

Tijd: 19.30-20.30

Data: elke maandagavond

Kosten: 12,50 (of een strippenkaart van 5 strippen voor 50,- en 10 strippen voor 85,-) De betaling kan via de website of ter plaatse met pin of contant voldaan worden. Wanneer je ter plaatse wilt betalen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar joyce@back-2-basics.nl

Het is belangrijk om te weten of je mee kunt reizen, voor een ademsessie zijn contra-indicaties. Klik, voordat je je opgeeft, op de button 'kan ik mee reizen?' om te zien of een ademreis geschikt is voor jou. Neem bij twijfel altijd contact op met je arts en met mij.

Kan ik mee reizen? Ik ga graag mee op reis!