Voet optimalisatie

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je voeten!

Tijdens een intake gesprek bespreken we de (voet)klachten en kan ik een ruwe inschatting maken van het aantal behandelingen die ik verwacht nodig te hebben.

Een intake gesprek bestaat o.a. uit een anamnese, tekening van de voet, bewegingen voor thuis incl de benodigde materialen, informatie en video begeleiding.

Bij een vervolg behandeling bespreken we de bewegingen die thuis gedaan zijn, het verloop van de klachten en behandel ik de voet(klachten). Waar nodig geef ik een voedingslijst en voedingsadvies op maat, ademoefeningen, informatie over stress, slaap, mindset, ademhaling, schoenadvies, loopadvies en meer. Tijdens deze behandeling zijn de mogelijke materialen voor de bewegingen thuis inclusief.

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld 3-5 behandelingen voor acute of kort bestaande voetklachten, 7-9 voor chronische en langdurige voetklachten.

Losse behandelingen zijn 105,-, maar je kunt ook kiezen voor een behandelkaart van 4 behandelingen voor 390,- of een behandelkaart van 8 behandelingen voor 780,-. De intake van 120,- staat los van deze behandelkaarten.

Het voordeel is dat je niet vastzit aan een aantal behandelingen, maar de vrijheid hebt om voor voordeel te kiezen wanneer je meerdere behandelingen nodig hebt.

  • Kennismakingsgesprek: gratis (30 minuten)
  • Intake: 120,- (ca. 60 minuten)
  • Vervolg consult: 105,- (ca. 60 minuten)
  • Behandelkaart kort (4x): 390,-
  • Behandelkaart lang (8x): 780,-

Als voet optimalist kies ik bewust voor aandacht en kwaliteit boven vergoedingen van aanvullende zorgverzekeringen. Ik wil dat elke patiënt als een individu wordt gezien met zijn of haar unieke proces, zodat ik behandelingen op maat kan bieden. De kosten van voet optimalisatie worden dus niet vergoed door een aanvullende verzekering.

Maak een afspraak

bewegen