Terug naar je roots in een vrouwencirkel

Vrouwencirkels zijn krachtige bijeenkomsten waar vrouwen in een veilige, ondersteunende omgeving samenkomen om te delen, te luisteren en te groeien. In deze hectische wereld is het vaak moeilijk om tijd te nemen voor diepere verbindingen, zowel met onszelf als met anderen. Vrouwencirkels bieden een ruimte waar je mag zijn wie je bent, zonder oordeel.
Het is ontzettend belangrijk om zulke momenten te creëren, omdat we als vrouwen vaak veel dragen—zorg voor anderen, de druk van de maatschappij, en persoonlijke uitdagingen. In een vrouwencirkel kunnen we onszelf herinneren aan de kracht van samenhorigheid en de waarde van gedeelde ervaringen. Deze cirkels helpen bij het helen van oude wonden, versterken het gevoel van zelfwaarde en stimuleren persoonlijke groei.
Wat kun je verwachten?
Door samen te komen in een veilige omgeving, ontstaat er een diepe verbinding die verder gaat dan alleen woorden. Er is ruimte voor stilte, voor het uiten van emoties, en voor rituelen die ons weer in contact brengen met ons innerlijke zelf en de natuur. Vrouwencirkels bieden een plek om elkaar te ondersteunen, maar ook om elkaar te inspireren en te bekrachtigen. Het is een vorm van collectieve heling die verder reikt dan de cirkel zelf.
Data: Eén keer per maand komen we samen op donderdagochtend van 10.00- ca. 12.00 uur
Locatie: Jan de Mijterlaan 26, 2015 EL in Haarlem
Ik neem plaats in de cirkel