slaap optimalisatie

Adem pauze

Geef je team de adempauze die ze verdienen.
Als adem- en welzijnsoptimalist, bied ik de kans om een adempauze tijdens de lunch in te lassen van 15-30 minuten. Tijdens deze sessie(s) leer je niet alleen de kracht van bewuste ademhaling, maar ook hoe dit kan
bijdragen aan een gezonder, gelukkiger en productiever team. Een (korte) ademsessie vermindert stress, verhoogt de productiviteit en bevordert de gezondheid.
De ademsessie kan op dagelijks tot maandelijks en elke andere gewenste variant aangeboden worden.
Wij nemen even pauze!

Ademsessie uitgebreid 'Slow down'

Wil jij je personeel wat extra's bieden naast de mogelijkheden om te sporten op het werk? Gun je werknemers het ultieme rust moment door een wekelijkse ademsessie van een uur aan te bieden.

Start de werkweek fris op maandagochtend met een activerende ademsessie, breek de week op woensdag met een ademsessie en/of eindig de drukke week met een rustgevende ademsessie op vrijdag.

Wat je ook kiest, ademsessies zijn een boost voor de mentale gezondheid, zorgen voor meer motivatie en meer productiviteit op de werkvloer en creëren meer bewust zijn en rust.

Wat zijn de contra-indicaties? Dit gaat mijn team doen!

slow down

Personeelsuitje 'Barefoot experience'

Ga met je team mee op pad. Trek je schoenen uit en ervaar de aarde onder je voeten. Maak er een gezellige dag van. Tijdens de wandeling doen we adem- en bewustzijnsoefeningen om even in te checken bij jezelf.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de effecten van aarden die laten zien dat aarden spanning en stress in je lichaam vermindert en je zenuwstelsel tot rust brengt.

Geef je team de kans te aarden, ademen en versterken.

Dat wil ik voor mijn team! Lees meer....

Personeelsuitje 'Adem experience'

Ga de uitdaging aan en ervaar de kou! Hoe reageert ieder van jouw teamleden op stress en wat kunnen ze van een koude training leren?

Beginnend met een ademsessie om op je voor te bereiden op de koude, om vervolgens de kou te omarmen.

 

 

Wat zijn de contra-indicaties?
Dit wil ik voor mijn team!