Maandelijkse blote voeten wandeling 'Tussen hemel en aarde(n)'

Neem de stap en ga mee op avontuur

Ga ook mee en ervaar hoe het is om contact te maken met de natuur en met jouw natuur! Ervaar jouw voeten als nooit tevoren.

Elke maand is er een blote voeten wandeling op zaterdag van 10.00-ca 12.00 uur in de natuur rondom Haarlem. Ondersteund met adem-, bewustzijns- en aardingsoefeningen én met informatie over de voeten, hun natuurlijke werking, de zin en onzin van schoenen en meer.

Er is mogelijkheid tot een dip na de wandeling, als de locatie dit toelaat. Dippen in koud water is o.a. een boost voor je immuunsysteem, leert je hoe je reageert in tijden van stress of onder grote druk en leert je veerkrachtig te zijn.

Neem lekker je eigen (warme) drank mee, dan drinken we achter af nog wat, kunnen we ervaringen delen en kan je vragen stellen als die nog onbeantwoord zijn.

De wandeling gaat onder bijna alle weersomstandigheden door, dus ook bij regen. Alleen wanneer het gevaarlijk is zal het niet doorgaan, bij harde storm of onweer bijvoorbeeld.

De kosten zijn 10 euro per keer en kunnen ter plekke contant of per pin voldaan worden. Geef je op om verzekerd te zijn van een plek en meer informatie te ontvangen over de locatie van de wandeling.

Sluit je aan bij de barefoot Tribe en loop mee!

Ik ga graag een keer mee