Adem en Cacao

Ontdek de Magie van een Cacaoceremonie met Ademreis

Ben je op zoek naar een diepgaande, helende ervaring die je dichter bij jezelf en de natuur brengt? Sluit je dan aan bij de cacaoceremonie met ademreis – een unieke combinatie van oude rituelen en moderne ademhalingstechnieken, ontworpen om je ziel te voeden en je geest te verlichten.

Wat is een Cacaoceremonie?

Een cacaoceremonie is een heilige ceremonie die haar oorsprong vindt in de tradities van de oude Maya- en Azteekse culturen. Tijdens deze ceremonie wordt rauwe, onbewerkte cacao gebruikt, die bekend staat om haar hartopenende en spirituele eigenschappen. Cacao helpt bij het loslaten van stress en angsten, en creëert een ruimte voor diepgaande persoonlijke inzichten en verbindingen.

De Kracht van de Ademreis

Tijdens de ademreis maken we gebruik een krachtige ademhalingstechniek die helpt om je energie te balanceren, je bewustzijn te verdiepen en emotionele blokkades op te heffen. Door bewust, diep en ritmisch adem te halen, kun je een staat van diepe ontspanning en helderheid bereiken. De combinatie van cacao en ademwerk versterkt de helende werking van beide praktijken, waardoor je een unieke en transformerende ervaring beleeft.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de cacaoceremonie met ademreis neem ik je mee op een innerlijke avontuur. We beginnen met het zetten van onze intenties en drinken van de heilige cacao op een bewuste, aandachtige manier. Daarna begeleid ik je op een ademreis, ondersteund door muziek, licht lichaamswerk en visualisatie. Deze sessie biedt een veilige en liefdevolle ruimte om diep in jezelf te duiken, los te laten wat je niet langer dient en je hart te openen voor nieuwe mogelijkheden.

Waarom Deelnemen?

  • Diepe Ontspanning: Laat stress en spanning los en kom in een staat van diepe rust.
  • Emotionele Heling: Verwerk en bevrijd oude emotionele blokkades.
  • Verbinding: Ervaar een diepe verbinding met jezelf, anderen en de natuur.
  • Intuïtieve Inzichten: Open je hart en geest voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Praktische Informatie

Sluit je aan en ervaar de transformerende kracht van een cacaoceremonie met ademreis. Laat je meevoeren op een reis van zelfontdekking en innerlijke vrede.

  • Neem warme en zachte items mee om je (lig)comfort te verhogen. De vloer is vrij hard en een dik matje, schapenvacht of opblaas matje is een aanrader!
  • Eet vooraf niet (te veel)
  • Heb je snel last van geluiden om je heen of de muziek, neem dan oordopjes mee

Indicaties om vooraf contact op te nemen zijn (ernstige) hart- en vaatklachten, (ernstige) psychische klachten, epillepsie en zwangerschap. Kijk voor een uitgebreide lijst hier: Contra-indicaties

Datum: Zaterdagmiddag 21 september 2024

Tijd: 12.00-15.00, inloop vanaf 11.45 uur

Locatie: Studio Blitz Movement, Tetterodeweg 15, Overveen

Algemene contra-indicaties Adem en Cacao Ik reis mee!