Voetklachten | Ademhaling
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
16 september 2020  |  By Joyce In Recepten, snacks

Gevulde dadels in een choco-jasje

  • 10 dadels (uit een doosje bij de turkse winkel of toko, niet zo’n plastic schaaltje met nep takje erbij)
  • 0,5 reep pure chocolade
  • 1 eetlepel kokosolie
  • optionele vulling pindakaas of tahin
  • optionele topping kaneel, kokosrasp, zout
  • bakpapier

Leg een vel bakpapier in een schaal of op een bord en ontpit de dadels. Smelt de chocolade met de kokosolie in een pannetje. Ontpit en vul de dadels met pindakaas of bijvoorbeeld tahin. Wanneer de chocolade is gesmolten dompel je de dadels onder in de chocolade en leg je ze op het bakpapier. Sprenkel een klein beetje zout, kaneel of kokosrasp over de dadels als de chocolade nog niet uitgehard is.

Leg de dadels een nacht in de vriezer.

Direct uit de vriezer zijn ze het aller lekkerste!

Heb je chocolade over? Maak dan meer dadels of spreid de chocolade uit over een bakpapier, sprenkel daar rozijnen, nootjes, kaneel, zout en pindakaas over uit en leg in de vriezer.

Dadels in choco jas

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Back to Basics

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

KvK 71747540

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort