Voet optimalisatie

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je voeten!

Tijdens een intake gesprek bespreken we de (voet)klachten en kan ik een ruwe inschatting maken van het aantal behandelingen die ik verwacht nodig te hebben.

Een intake gesprek bestaat o.a. uit een anamnese, bewegingen voor thuis incl de benodigde materialen, informatie en levenslange video begeleiding.

Bij een vervolg behandeling bespreken we de bewegingen die thuis gedaan zijn, het verloop van de klachten en behandel ik de voeten(klachten). Waar nodig geef ik een voedingslijst en voedingsadvies op maat, ademoefeningen, informatie over stress, slaap, voeding, mindset, ademhaling, schoenadvies en meer. Tijdens deze behandeling zijn de mogelijke materialen voor de bewegingen thuis inclusief.

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld 3-5 behandelingen voor acute of kort bestaande voetklachten, 7-9 voor chronische en langdurige voetklachten.

Losse behandelingen zijn 149,50, maar je kunt ook kiezen voor een behandelkaart van 4 behandelingen voor 568,- of een behandelkaart van 8 behandelingen voor 1076,-. De intake van 169,- staat los van deze behandelkaarten.

Het voordeel is dat je niet vastzit aan een aantal behandelingen, maar de vrijheid hebt om voor voordeel te kiezen wanneer je meerdere behandelingen nodig hebt.

  • Intake: 169,-
  • Vervolg consult: 149,50
  • Behandelkaart kort (4x): 568,-
  • Behandelkaart lang (8x): 1076,-
Lees meer...