Voetklachten | Ademhaling
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
31 augustus 2020  |  By Joyce In Recepten, smeren en dippen

Hazelnootpasta

  • 175 gr hazelnoten
  • 60 ml (plantaardige)melk
  • 60 ml kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • 20 gr cacaopoeder

Doe de noten in de keukenmachine en vermaal ze tot een pasta-achtig mengsel. Doe de kokosolie, melk en honing in een pannetje en verwarm zachtjes. Meng de cacaopoeder door de notenpasta, meng vervolgens het verwarmde olie mengsel er doorheen met de hand! anders mengt het niet goed. Laat afkoelen in de koelkast tot gebruik. Als de hazelnootpasta te hard is wanneer je hem in de koelkast bewaart, kan je hem ook buiten de koelkast bewaren.

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Back to Basics

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

KvK 71747540

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort