Voetklachten | Ademhaling
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
31 augustus 2020  |  By Joyce In Recepten, smeren en dippen

Hummus

  • 225 gram kikkererwten (zelf geweld en gekookt of uit blik)
  • 2 eetlepels tahin (sesampasta)
  • 2 teentjes knoflook
  • sap van 1 citroen
  • olijfolie
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • peper en zout
  • 0,5 theelepel gerookte paprikapoeder
  • optioneel: chilivlokken

Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot het een gladde, smeerbare puree is. Is de puree te dik, dan voeg je een heel klein beetje water toe en laat je de keukenmachine nog even draaien. Het kan best wel 5-10 minuten duren tot het een gladde puree wordt, dus geduld!

Humus

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Back to Basics

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

KvK 71747540

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort