- 75 gram kikkererwtenmeel
- 50 gram maismeel
- 30 gram cassavemeel
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel kaneel
- 1 eetlepel komijnzaad
- 1 theelepel gerookte paprika poeder
- snuf peper
- flinke snuf zout
- teentje geperste knoflook
- evt verse koriander
- ca 300-400 ml water
Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve het water. Voeg een deel van het water aan het mengsel toe en roer goed door. Blijf water toevoegen tot het een dik beslag is geworden. Wanneer je wat dikkere ‘broden’ wilt dan moet het beslag wat dikker zijn, wil je ze wat meer als pannenkoeken eten dan maak je het beslag zo dun als pannenkoeken beslag.
Verwarm een pan met wat kokosolie of roomboter en bak de plat broden alsof je pannenkoeken bakt. Laat ze lekker lang door bakken zonder dat ze aanbranden.
Beleg het ‘brood’ met lekkers, zoals; groenten, kimchi, spreads of eet ze gewoon met boter en een snuf zout bij een soepje