Voetklachten | Ademhaling
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
  • Home en aanbod
    • Voet optimalisatie
    • Blote voeten wandelingen
    • Ademreis
    • Vrouwencirkel
    • Adem en Cacao
    • Adem en Senses
    • Adem en Truffels
    • Bouw je eigen sjamanendrum
  • Afspraak maken
  • Winkel
4 september 2020  |  By Joyce In lunch, ontbijt, Recepten

Havermout (warm)

  • 50 gram havermout
  • 150 ml water
  • 150 ml (plantaardige)melk
  • 1 banaan
  • handje rozijnen
  • 0,5 theelepel kaneel
  • 2 dadels
  • snuf zout

Snij 1 banaan en 2 dadels in stukjes. Doe 50 gram havermout, 150 ml water, 150 ml (plantaardige) melk, de gesneden banaan en dadels, een handje rozijnen, 0,5 theelepel kaneel en een snuf zout in een pannetje en laat ca 5 minuten zachtjes koken, roer af en toe stevig de havermout door. Door het stevig roeren wordt de havermout romiger en gladder.

Er zijn eindeloos veel opties om de variëren. Zo kan je noten, pitten en zaden toevoegen, ander gedroogde fruit soorten, ahornsiroop, honing, pindakaas of andere notenboter, chocolade , cacaopoeder of cacao nibs, kokos rasp of vlokken, ander fruit, zoals rood fruit en je kan alles ook pas toevoegen als de havermout al gekookt is. Geef een persoonlijke twist aan je havermout door je eigen voorkeur toe te voegen.

warme havermout

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Back to Basics

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

KvK 71747540

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

06-24530214

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort