- 125 gram havermout
- 1 banaan
- 2 theelepels baking soda
- 2 eieren
- 125 ml (plantaardige) melk
- 40 gram kokosrasp
- 1 eetlepel honing
- 30 ml kokosolie
- Paar druppels citroen sap
- Snuf zout
- 1 theelepel kaneel
- handje (bevroren) rood fruit
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Mix 125 gram havermout, 1 banaan, 2 theelepels baking soda en 2 eieren. Doe vervolgens 125 ml (plantaardige) melk, 40 gram kokosrasp, 1 eetlepel honing, 30 ml kokosolie, een paar druppels citroen sap, een snuf zou en 1 theelepel kaneel erbij en mix weer tot een beslag. Schep een handje vol rood fruit (bosbessen, frambozen, bramen, e.d.) door het beslag.
Giet het beslag in muffin/cupcake vormpjes. Bak de muffins 30-35 min in de oven op 170 graden.
Je kan ook nog bijv. geraspte appel, stukjes chocolade, geraspte bietjes (extra groenten!), noten, pitten, zaden en/of rozijnen door het beslag doen